Een pasfoto laten maken voor je rijbewijs, een belangrijke vergadering op het werk of de verjaardag van je beste vriend. Er is altijd wel een reden om je stijlvol aan te kleden. Het is dan ook leuk dat wanneer je je kledingkast opdoet, je genoeg opties hebt. Mixen en matchen, dat is waar het om draait! Deze blog helpt je bij het opdoen van inspiratie. Lees gauw verder en vul je kledingkast aan met de nieuwste modetrends. Of het nou gaat over nieuwe cargo pants, speciale thrift shop items of warme vesten. 

Cargo pants

In de mode zien we vaker dat kledingstukken van vroeger in de moderne tijd weer helemaal populair worden. Denk bijvoorbeeld aan flared jeans of low-rise broeken. Wat komt deze herfst dan weer terug? De cargo pants! Oorspronkelijk zijn dit gevechtsbroeken die werden gedragen door militairen. Alleen nu zijn de cargo pants een echt mode item. De stoere broeken vallen vooral in de smaak bij het jongere publiek. Zowel heren als dames tussen de achttien en dertig jaar zijn massaal op zoek naar unieke cargo pants. 

Thrift shopping

Je loopt uren door de winkelstraten, maar je slaagt er telkens niet in om iets te vinden wat echt speciaal is in jouw ogen. Ben je altijd op zoek naar een uniek kledingstuk? Dan is thrift shoppen een uitstekend idee! Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd gaan velen eropuit om een dagje te thriften. Wat betekent dit? Je gaat langs allerlei kringloopwinkels met tweedehandskleding en vervolgens zoek je uit of er iets tussen zit wat je aanspreekt. Thrift shoppen is tegenwoordig populair, omdat het een manier is om unieke kleding een nieuw leven in te blazen. Nooit zal je twee keer hetzelfde item vinden en dat maakt het natuurlijk leuk!

Vesten en zippers

De herfst is weer aangebroken en dat betekent nieuwe (warmere) kleding. Dit jaar zijn vesten helemaal in. Het gaat vooral om gebreide vrouwen en heren vesten. Er bestaat een enorme variatie in vesten. Hierbij kun je denken aan diverse materialen, kleuren en prijzen. Bekende merken brengen gave designs op de markt zodat jij weer wat nieuwe vesten kunt kopen in het stadcentrum. Wat ook aan populariteit wint, zijn zipper vesten. Ze geven een soort vintage look die nu in de mode is. Alleen wat is een zipper eigenlijk? Het is een scheiding tussen een trui en een vest. De rits loopt niet helemaal van boven naar beneden, maar stopt halverwege.